top of page
service.png

SERVICE & UNDERHÅLL

För att underlätta ert innehav av båt kan vi erbjuda många olika typer av tjänster och service. Vi utför normal underhållsservice av motorer och utrustning efter beställning och lämnad offert. Vi utför även bottenmålning, mindre gelcoatlagningar, byte av zinkanoder, av- och påmastning och polering och vaxning av skrov och överbyggnad.

motorservice.png

Motorservice

Vi utför de flesta typer av service, motorreparationer och monteringar. 
Vi har lång erfarenhet och vet vad din motor behöver. Boka en service för att undvika att motorn går varm, limpor rostar, tändstift som lägger av eller bälgar som inte håller.

tvättovård.png

Båtservice

Här kan du få rekond, polering, bottenmålning samt kapelltvätt och kapellreparationer.  Låt inte vatten ta sig in i båten varken från ovan eller underifrån. Vi utför samtliga arbeten efter miljökravens diverse regler och gör oss av med farligt avfall i godkända miljöstationer som vi tillhandahåller på varvet.

batteriservice.png

Elservice

Nyinstallation, reparation eller kompletteringarav din båtel. Inga problem. Vi använder bara välkända fabrikat t.ex. Victron Energy elprodukter.

Några exempel på installationer som vi kan utföra:

• Landströmsutrustning med olika typer av batteriladdare.

• Generatorer med högre laddningskapacitet.

• Solceller med regulator

• Större batterikapacitet

• Kraftigare och mer tåliga kablar.
• Övrig båtelektronik

service.png

Reparationer

Vi utför de flesta typer av reparationer och samarbetar med alla försäkringsbolag för er trygghet.

Vi erbjuder även bärgning, besiktning, dykeriarbeten, sjötransporter, bogsering, hämtning och leverans samt sjöassistans!

tvättovård.png

Underhåll

Vi erbjuder rekond, polering, bottenmålning samt kapelltvätt och kapellreparationer.  Låt inte vatten ta sig in i båten varken från ovan eller underifrån. Vi utför samtliga arbeten efter miljökravens diverse regler och gör oss av med farligt avfall i godkända miljöstationer som vi tillhandahåller på varvet.

bottom of page